voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart

Productnr: 88374
Eva Solo
Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart
  • Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart
  • Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart
  • Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart
  • Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart
-21%
Deze stijlvolle waterkoker van Eva Solo is speciaal ontworpen om op tafel te plaatsen tijdens een kleine pauze met een heerlijk kopje thee.
Meer info
99.95
€ 78,9578.95


Beschrijving Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart
Deze waterkoker van Eva Solo heeft een stijlvol ontwerp, waardoor deze ook heel geschikt is om op tafel te plaatsen tijdens een kleine pauze met een heerlijk kopje thee. Een ander pluspunt van de waterkoker is dat deze een stijlvolle en moderne vormgeving heeft. 

De waterkoker kan 360° draaien en is makkelijk te vullen met water, omdat deze snoerloos is. De waterkoker heeft daarnaast een ruime inhoud van 1,5 liter. De makkelijk af te lezen waterindicator zorgt ervoor dat u precies kunt zien hoe veel water in de waterkoker zit. Tevens bevat de waterkoker een verborgen verwarmingselement en een automatische uitschakeling wanneer het water begint te koken. Als laatste heeft de waterkoker een droogkookbeveiliging. 
Specificaties
Branders:wit
Inhoud:1,5 L
Kleur:Zwart
Materiaal:Kunststof
Andere uitvoeringen:
Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Wit - 83.95
 
Over Eva Solo
resized%20logos/evasolo-logo.gif

eva solo
Eva Solo is een Deense fabrikant van woonaccessoires, keukenproducten en artikelen voor in de tuin met een sterke focus op design, functionaliteit en kwaliteit. Of zoals Eva Solo het zelf formuleert: gereedschappen en accessoires waar je met plezier naar kijkt en die je met plezier bezit en gebruikt. Eva Solo werd opgericht in 1913 maar pas in de jaren 50 brak het bedrijf door met een echte klassieker: het design van de snijmachine die toen werd uitgebracht blijft mensen verbazen. Eva Solo zette die lijn voort binnen en buiten de keuken en brengt sindsdien prachtig vormgegeven en prettig te gebruiken artikelen uit.


Bekijk het hele Eva Solo assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Eva Solo Waterkoker 1,5 L - Zwart en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel