voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Return to Sender set van 2 bekers - Blauw

Productnr: 206214
Return to Sender
Return to Sender set van 2 bekers - Blauw
  • Return to Sender set van 2 bekers - Blauw
  • Return to Sender set van 2 bekers - Blauw
  • Return to Sender set van 2 bekers - Blauw
-20%
Maak jouw eettafel helemaal af met deze kleurrijke Return to Sender set van 2 bekers in het donkerblauw.
Meer info
29.95
€ 23,9623.96

Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Nederland!

Beschrijving Return to Sender set van 2 bekers - Blauw
Maak jouw eettafel helemaal af met deze kleurrijke Return to Sender set van 2 bekers in het donkerblauw. Zorg ervoor dat deze mokken goed te zien zijn, want ze zijn direct een eyecatcher in je keuken. Daarnaast haal je direct een beetje Thailand in huis. Want naast dat deze bekers fantastisch zijn, is het vooral belangrijk om te weten dat het is gemaakt door vrouwen van een familiebedrijf in Thailand. Doordat deze vrouwen experimenteren met verschillende technieken, komen er steeds unieke designs naar boven.

Door het vele werk dat dit oplevert voor vrouwen, wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen. Jij een vrolijk huis, zij bij hun gezin en een gelukkig leven!

De bekers hebben een diameter van 8 cm en zijn 11,5 cm hoog. Daarnaast zijn de bekers gemaakt van porselein en beschilderd met de hand. De bekers zijn dus handgemaakt. Hierdoor kunnen de producten iets afwijken van de foto's, want ieder product is uniek. 

Deze bijzondere bekers zijn ontworpen in samenwerking met de bekende Laura de Monchy. 
Specificaties
Kleur:Blauw
Producttype:porselein
Andere uitvoeringen:
Return to Sender set van 2 bekers - Groen - 23.96
 
Over Return to Sender
files/0zdn_rfi_400x400.jpg

Return to Sender verkoopt unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Dit doen ze online en bij een aantal mooie winkels in heel Nederland. Ook verzorgen ze de mooiste geschenken voor bedrijven. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Op deze manier leveren we samen een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Together we have a great story to tell. Come and join us on our mission!


Bekijk het hele Return to Sender assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Return to Sender set van 2 bekers - Blauw en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel